Logo The Grass Company

Onze grasmatten kunnen worden gelegd op iedere ondergrond: vloeren, bestratingen en beton. Zorg er altijd voor dat het oppervlak vlak is en vrij van golvingen, waterdoorlatend is of een helling heeft voor waterafloop.

Onze website is gecreƫerd en ontwikkeld om het volledige proces van bestellen tot installeren van kunstgras te vereenvoudigen. Bekijk onze informatieve en unieke installatievideo.

Zoals je in onze installatievideo kan zien, heb je enkele benodigdheden nodig om in de tuin kunstgras te leggen. Hierbij alvast een korte samenvatting: een paar werkhandschoenen, een schop, een kruiwagen, een hark, een tuinslang, een trilplaat, een treklat, geotextiel, een stanleymes, lijmband, bevestigingshaken of paaltjes en een hamer.

Kunstgras is de perfecte oplossing voor zones waar huisdieren actief zijn en is ontwikkeld om slijtvast te blijven bij intensief gebruik. Het kunstgras zal tevens niet verkleuren of beschadigd worden door de behoeftes van dieren.

Het onderhoud van kunstgras is minimaal. Zoals bij natuurgras kan klein afval, dat op en naast het grasterrein valt, eenvoudig verwijderd worden met een borstel, bladzuiger of bladblazer.

Onze kunstgrasproducten zijn voorzien van specifieke UV stabilisatie om verkleuring of vervaging door de zon te voorkomen.

Ons kunstgras wordt geleverd met een 9-jarige fabrieksgarantie tegen verkleuring en abnormale slijtage.

Grass & More is een directe link van een Europese kunstgrasfabrikant die al meer dan 30 jaar een gevestigde waarde is op vlak van productie van hoogwaardige kunstgrasproducten. De kunstgrasproducten zijn een creatie van vele jaren van innovatieve productontwikkeling en evolutie.

Kunstgras is beschikbaar in rollen van 2m en 4m breed. De rollen kunnen gemakkelijk aan elkaar verlijmd worden.

Een speciaal ontworpen snij- en inpakmachine stelt Grass & More in de mogelijkheid het kunstgras volgens jouw wensen, in perfecte staat en zeer snel te leveren. We maken gebruik van een gespecialiseerde koerierdienst voor al onze leveringen waardoor we een termijn van 5 werkdagen kunnen garanderen.

We maken gebruik van een gespecialiseerde koerierdienst voor al onze leveringen, ongeacht de grootte van de rol, waardoor we steeds een gratis levering kunnen aanbieden voor zendingen (boven de 600 euro) binnen de 5 werkdagen.

In het kader van de online verkoop, behoud je het wettelijke recht om jouw bestelling te annuleren of terug te sturen tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden. Je hebt nadien nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendingskosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd moeten worden. Hou er wel rekening mee dat we werken met op maat gemaakte goederen. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@grassandmore.be. Wij zullen nakijken wat mogelijk is en indien opportuun het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding terugstorten.

Contacteer ons.